Het team

Chi Kong Lau

Chi Kong is een veelzijdig IT-specialist. Zijn kennis, kunde en ervaring breidt zich uit over de gebieden: webtechnologie, databasemanagement, usability en beveiliging. Chi Kong heeft voor de klas gestaan als wiskundedocent. Zijn voorliefde voor complexe puzzels oplossen kon hij hierin niet geheel kwijt. In de jaren daarna heeft hij zich ontwikkeld in internettechnologie: de code achter de websites en databases. Na jarenlange ervaring bij diverse IT-ontwikkelaars richtte hij in 2012 zijn bedrijf DragonMedia op. In 2013 werd hij mede-oprichter van Rooomer. Chi Kong is de geestelijk vader van de Rooomer applicaties. Binnen Rooomer is Chi Kong verantwoordelijk voor alles wat met IT te maken heeft.
Contact opnemen met Chi Kong?
Stuur een e-mail naar: c.lau@rooomer.com

LinkedIn-profiel van Chikong Lau weergevenKlik hier voor Chi Kong's LinkedIn profielRobert Spakman

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de financiële branche heeft Robert Spakman de stap gezet naar het opzetten van een eigen bedrijf. Het ondernemen geeft hem veel energie. Robert wil de Rooomer doorontwikkelen door dagelijks te sparren met klanten. Het uitwerken van ideeën, het zelfstandig bouwen aan de organisatie en de dagelijkse actie werken zeer inspirerend. Robert Spakman is na zijn HEAO-Commerciële Economie te Groningen in Amsterdam geland. Tijdens zijn werkzame periode bij diverse financiële instellingen heeft hij veel ervaring opgedaan op het gebied van strategie, management, beleid, en commercie. In zijn laatste functie als Salesdirecteur heeft hij geleerd dat het uiteindelijk draait om de juiste mensen op de juiste plek, doorzettingsvermogen en execution-power. Binnen Rooomer is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, de verkoop, ontwikkeling van de applicaties en de communicatie. Vanwege de kracht van de media heeft hij zich verder gespecialiseerd als social media strateeg.
Contact opnemen met Robert?
Stuur een e-mail naar: r.spakman@rooomer.com of bel naar: +31 6 2505 5720

LinkedIn-profiel van Robert Spakman weergevenKlik hier voor Robert's LinkedIn profielMarco Kole

Ondernemen zit Marco in zijn bloed. Creatief en altijd boordevol nieuwe en goede ideeën. Marco bezit over een enorme hoeveelheid energie om ideeën op te pakken, uit te werken en te implementeren. Hij is 25 jaar lang in de financiële dienstverlening actief geweest. Naast zijn commerciële (management)ervaring heeft hij een aantal interessante productontwikkelingen op zijn naam gezet. Voorafgaand aan zijn loopbaan binnen de financiële wereld is hij commercieel directeur bij een IT-bedrijf geweest die gespecialiseerd is in software voor financiële planning. In 2013 heeft Marco zijn MBA afgerond aan de Business School Nederland. Een geboren en getogen Rotterdammer. No-nonsens, hard werken, maar ook een levensgenieter. Binnen Rooomer is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, de verkoop, ontwikkeling van de applicaties en personeelsbeleid. Vanwege de kracht van de media heeft hij zich verder gespecialiseerd als social media strateeg.
Contact opnemen met Marco?
Stuur een e-mail naar: m.kole@rooomer.com of bel naar: +31 6 5431 3335.

LinkedIn-profiel van Marco Kole weergevenKlik hier voor Marco's LinkedIn profiel