Kernwaarden & missie

Kernwaarden

Kernwaarden geven richting aan organisaties. In een paar trefwoorden wordt hiermee de identiteit van een organisatie weergegeven.

Rooomer heeft 3 kernwaarden bepaald, we noemen dit onze: Very Important Assets.

Via: Verbindend, Integer & Ambitieus

Waarom Verbindend als 1 van de 3 kernwaarden?

Het succes van Rooomer kan alleen tot stand worden gebracht door te verbinden. Bij een online boeking van een meetinglocatie zijn drie entiteiten van belang:

  1. de organisator van een meeting
  2. het internet
  3. de meetinglocatie met een beschikbare ruimte.
Rooomer wil de verbindende schakel zijn tussen deze drie elementen. In ons logo vindt u deze wens tot verbinding terug in de drie O's.

Waarom Integer als 1 van de 3 kernwaarden?

Eerlijkheid duurt het langst. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Ook de functionaliteit van de Meeting Services moet betrouwbaar zijn. De gegevens van u en uw klanten moeten veilig worden opgeslagen. Rooomer ondersteunt daarnaast goede doelen. We bouwen het bedrijf op door het aangaan van duurzame relaties.

Waarom Ambitieus als 1 van de 3 kernwaarden?

We starten Rooomer in Nederland maar hebben de ambitie om in de hele wereld onze diensten te positioneren. Door ons dagelijks te richten op het verbeteren van ons product en bedrijf verwachten we onze droom waar te maken. We zijn kritisch naar onze eigen organisatie toe, analyseren de omgeving en staan open voor feedback. Jaarlijks stellen we doelen vast die ons verder brengen. Ambitie gaat daarnaast over gelukkig zijn, doen waar we plezier in hebben op een manier die ons trots maakt.

Missie

Rooomer is de verbindende schakel tussen organisatoren van een meeting en de meetinglocatie. Rooomer ontwikkelt in samenwerking met klanten Meeting Services om het selectie & reserveringsproces van een meetinglocatie te optimaliseren.