Over Rooomer

Rooomer is in 2013 opgericht om een online brug te slaan tussen organisatoren van vergaderingen en vergaderlocaties.

Een vergadering reserveren:

Tot de oprichting van Rooomer had men via internet nauwelijks inzage in de beschikbaarheid van vergaderzalen. Een "request for information" of een "request for proposal" wordt bij een vergaderlocatie ingediend of een telefoontje wordt gepleegd om de beschikbaarheid te toetsen en een prijsopgave te vragen.

Echter, een organisator van een vergadering wil vaak direct geholpen worden dan wel op een moment dat het hem of haar het beste uitkomt. Een "request" duurt dan te lang of een telefoontje levert niet het gewenste resultaat. Op eenvoudige vragen zou direct online een antwoord gevonden moeten kunnen worden: Is een bepaalde zaal vrij op de gewenste datum en tijdstip? Kan ik een ochtend reserveren? Is er een beamer aanwezig? Tegen welke prijs? Kan er een broodje geserveerd worden? Kan ik er goed parkeren? Kortom, een 24-7-maatschappij die eisen stelt. Ook aan u als vergaderlocatie. U wilt immers geen klanten missen. U wilt liever meer zaken doen en een beter rendement op uw inspanningen.

Persoonlijk contact

U bepaalt welke informatie online getoond wordt en hoever u wilt gaan in de automatisering van uw diensten als vergaderlocatie. Aanvullende wensen en details voor een succesvolle bijeenkomst kunnen uiteraard ook telefonisch worden besproken. Rooomer is van mening dat persoonlijk contact tussen de organisator en de locatie belangrijk is en blijft. Rooomer Meeting Services is dan ook een waardevolle aanvulling op uw bestaande dienstverlening.