Succesvolle meetings zijn een beleving. Je hebt met elkaar mooie resultaten geboekt maar ook genoten van de meeting zelf. Mensen hebben de behoefte om hun ervaringen te delen. Het delen van ervaringen is zeer nuttig voor andere mensen die ook een succesvolle meeting willen organiseren. Reviews zijn daarom niet meer weg te denken bij het keuzeproces van de consument en de zakelijke beslisser bij een aankoop. Het boeken van een hotel, het reserveren van een restaurant, het aanschaffen van multimedia of andere zaken, reviews worden veelvuldig gelezen en dragen bij aan de uiteindelijke keuze. Internet, mobiele apparaten en sociale media hebben een grote rol gespeeld in de opkomst van reviews die steeds belangrijker worden in de beslissing van organisatoren van meetings.

MeetingReview.com is een onafhankelijke website voor het beoordelen van alle meetinglocaties en aanpalende diensten. Zowel organisatoren van meetings als de deelnemers aan de meeting hebben een mening over de locatie en genoten diensten. De website brengt beide groepen samen in 1 onafhankelijk platform. Het boekingsproces, de locatie, de zaal met de bijbehorende faciliteiten, de catering en dienst kan worden beoordeeld. Daarnaast kunnen bedrijven ook reageren op de reviews en is er een reviewmethode ontwikkeld om de betrouwbaarheid optimaal te houden.MeetingReview is een nieuw initiatief. Er is een scala aan locaties beschikbaar waar je kan bijeenkomen, vergaderen, opleiden, coachen, trainen en meer. Als organisator van een meeting stel je eisen aan een locatie. MeetingReview helpt organisatoren bij het maken van een juiste keuze op basis van opgedane ervaringen van andere organisatoren en meeting deelnemers die de locatie eerder hebben bezocht.De reviewers dienen zich te registreren om de betrouwbaarheid van de reviews te borgen.

De website MeetingReview.com wordt in overleg met de markt ontwikkeld (co-creatie). Zo is op LinkedIn een discussiegroep actief en wordt bij de doorontwikkeling van de site rekening gehouden met de wensen en ideeën van meetinglocaties, meetingdiensten en reviewers. De inkomsten voor MeetingReview bestaan uit reclame en aanvullende diensten aan een meetinglocatie en een meetingdienst. Om de onafhankelijkheid en betrouwbaarheid te waarborgen zijn er geen betaalde diensten die de volgorde beïnvloeden. MeetingReview heeft tot doel gesteld om het beste platform te zijn waar de ervaringen over een meetinglocatie en dienst door de gebruikers worden gedeeld.

MeetingReview is een handelsnaam van Rooomer.

Meer weten? Bezoek de website: www.meetingreview.com